Mindfulness & Joogakurssi

Miten voit hyödyntää vanhoja joogisia oppeja nykyhetkessä ja oppia elämään tasapainosempaa elämää?

Kolmen lauantain mittainen kurssi opettaa eri aiheita joogaan ja läsnäoloon liittyen. Kurssilla pääpaino on teoriassa sekä käytännön harjoituksissa (meditaatio, pranayama eli hengitystekniikat sekä rentoutumismenetelmät). Jooga-asanoita ja niiden vaikutuksia opimme myös, mutta kurssi ei ole fyysistä asanatyöskentelyä. Joka kerta teemme kuitenkin mutamia kehoa avaavia ja/tai rauhoittavia asanoita.

Ajankohta: 26.1, 2.2 ja 9.2.2019. Klo 10-13.00. 

Ohjaaja: Tanja, Yogafeenix.

Hinta: Early bird 99€ (norm. 132€)

Jos paikkoja jää täyttämättä, voi osallistua myös yksittäisille kurssipäiville.

Lisäinfoa kurssista sekä paikan varaaminen: 

https://holvi.com/shop/yogafeenix/section/mindfulness-joogakurssi/

Maksuvälineinä käy myös Smartum-setelit ja laskutus. Ilmoittaudu silloin sähköpostitse tanja@yogafeenix.fi

www.yogafenix.fi

Rauhoittava jooga (traumasensitiivinen)

2.4.2019 alkaen 

Kokokehon Rauhoittava jooga -ryhmä ryhmä sopii erityisesti ihmisille, joilla on post-traumaattista stressiä. Lisäksi ryhmä sopii myös heille, kenellä on stressiä, uupumusta, unettomuutta tai vaikeuksia rentoutua. Tunnilla tehdään sekä ylivireyttä purkavaa harjoitusta, että autonomista hermostoa rauhoittavia asanoita. Ryhmässä käytetään kirjoittamista kokemuksen jäsentäjänä. Ryhmätapaamisten tarkoituksena ei ole jakaa kokemuksia  ryhmän kesken.

Lisätietoja: https://www.kokokeho.fi/palvelut/ryhmapalvelut/rauhoittava-jooga/

Lue lisää traumasensitiivisestä joogasta:  https://www.kokokeho.fi/palvelut/traumasensitiivinenjooga/ 

Auttajien keho-orientoituneesti suuntautunut työnohjausryhmä

Kokokeho järjestää yhteistyössä traumapsykoterapeutti (ET) Sirpa Kukkosen kanssa traumatisoituneiden asiakkaiden kanssa työskenteleville auttajille kuuden kerran kokemuksellisen työnohjausryhmän. 

Tapaamiset kerran kuussa syksyllä 2019. Ryhmään mahtuu 4-8 henkilöä. Ryhmässä ei käsitellä asiakas-caseja, vaan keskitytään omakohtaiseen harjoitteluun, kokemiseen ja sanoittaamiseen.

AIKA: keskiviikkoisin 8.30-10.30, 4.9., 18.9., 16.10., 30.10., 27.11., 11.12.

Ohjaajat: Liisa Sonkamuotka ja Sirpa Kukkonen

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: 

https://www.kokokeho.fi/palvelut/ryhmapalvelut/auttajien-ryhma/


Tanssi-liiketerapiaryhmä erityisherkille

Tanssi-liiketerapiaryhmässä psykoterapeuttinen keho- ja liiketyöskentely yhdistyy luovaan ilmaisuun. Voit tutkia ryhmässä itseä ja omaa elämäntilannetta liikkeen ja kehollisuuden kautta. Ryhmän tavoitteena on itsetuntemuksen ja keho-mieliyhteyden vahvistuminen sekä oman herkkyyden tunnistaminen ja arvostaminen. Kehotietoisuuden lisääntymisen myötä tavoitteena on myös löytää työkaluja oman virittyneisyyden ja kuormittumisen tunnistamiseen ja säätelyyn. Ryhmämuotoinen tanssi-liiketerapia antaa mahdollisuuden tutkia ja vahvistaa omia rajoja, mikä suojaa ympäristön ärsykkeiltä ja antaa mahdollisuuden löytää rauhoittumisen "omissa nahoissa". Liikekokemusta jäsennetään kirjoittaen, kuvallisesti sekä keskustellen. Ryhmä tarjoaa vertaistukea.

Ryhmä sopii erityisherkkien lisäksi myös heille, jotka kokevat ryhmän teemat ja tavoitteet ajankohtaisiksi. Et tarvitse aiempaa kokemusta tanssista tai kehotietoisuusharjoittelusta. Ryhmä toteutuu, kun osallistujia on 4. Ryhmä tapaa yhteensä 8x Oulussa Pajalla, osoitteessa Kauppurienkatu 31 A.

Ajankohta: 4.2-25.3.2019, maanantaisin 18.30-20.00, yhteensä 8x
Hinta:
250€, josta alkuhaastattelun osuus 30€.

Lue lisää: https://www.kokokeho.fi/palvelut/ryhmapalvelut/tanssi-liiketerapiaryhma/ 

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisätietoja,

liisa.sonkamuotka(a)kokokeho.fi, 044-5737685

RYHMÄ ON TÄYNNÄ

Eroryhmä - Suomalainen eroseminaari

Verso järjestää eronneille Suomalaisen eroseminaarin. Ryhmässä sinun on mahdollisuus tarkastella päättynyttä suhdetta turvallisesti yhdentoista viikon ajan ammattilaisen ohjauksessa. Olipa erostasi aikaa muutama kuukausi tai vuosia, voi eroryhmä antaa sinulle arvokasta tietoa itsestäsi. Erokriisiin kuuluvat tunteet kohdataan vaihe vaiheelta ja käydään läpi ryhmässä. Tervetuloa itsetuntemusmatkalle!

Aika: Uusi ryhmä alkaa sunnuntaina 10.2.2019. Kokoontumiset sunnuntaisin 3h kerrallaan, klo 17-20.00. Tapaamisia on 11 (yht.33h)

Hinta: Hinta 370 € (ALV 0%)

Tarkempia tietoja alkavasta ryhmästä ja ilmoittautuminen: Marita Nikkinen (psykoterapeutti) hyvinvointiverso(a)gmail.com tai 0500-892536

RYHMÄ ON TÄYNNÄ