TYÖPAJAT JA TAPAHTUMAT

Kehosi ja mielesi hyvinvoinniksi!

Helmikuun yinjooga-työpaja

28.2.2019 klo 19-21 Talvi on kiinalaisen perinteen mukaan vesielementin aikaa. Helmikuun työpajan teemana on Virtaus. Työpajassa tutustumme keholliseen virtaukseen slow flow sarjoituksen ja yijoogaharjoituksen kautta. 

Ohjaaja: Emma Kursu, Kokokeho        emma.kursu(a)kokokeho.fi

Lisätiedot: https://www.kokokeho.fi/palvelut/ryhmapalvelut/yinjoogatyopaja/

Ilmoittautuminen: TÄÄLTÄ

Kevään muut yin-työpajat: to 28.3 klo 19-21, to 2.5 klo 19-21, ti 18.6 klo 19-21

Smartum-setelit käyvät maksuvälineiksi.

Shaktajoogan ja ayurvedisen kävelyhieronnan viikonloppukurssi 

16.-17.2.2019 Tervetuloa shaktajooga kurssile ja/tai ayurvedisen kävelyhieronnan kurssille helmikuussa. Shaktajoogaopettaja Niina Kuokkanen perehdyttää osallistujat näihin ikivanhoihin menetelmiin. Shaktajooga on tunnettu hellyydestään ja se tuo joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Ayurvedinen kävelyhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka ottaa huomioon kehon rakenteen ja käy hellästi läpi koko systeemisi.

La 16.2.2019 
10.30 - 13.00 Ayurvedinen kävelyhieronta (2,5h)
13.30 - 16.30 Shaktajooga (3h)

Su 17.2.2019
11.30 - 13.00 Ayurvedinen kävelyhieronta (1,5h)
13.30 - 16.30 Shaktajooga (3h)

Hinta: 140e / koko viikonloppu                                                                                  Erikseen 90e / Ayurvedinen kävelyhieronta (4h) ja 60e / Shaktajooga (6h)

Lue lisää kurssista

Ilmoittaudu mukaan kurssille: niina(a)shakta.fi / 040 7387587

Shakta Joogakoulu - Oulu     www.shakta.fi/Oulu       @ShaktaOulu

Työkaluja parisuhteeseen

9.3.2019 Tervetuloa mukaan parisuhdetyöpajaan lauantaina 9.3. klo 12-16. Tämä työpaja on teille, jotka haluatte syventää parisuhdettanne sekä lisätä hyvinvointia arkeen. Työpajan ohjaa psykoterapeuttina ja pariterapeuttina toimiva Maritta Nikkinen ja keholliset harjoitukset ohjaa joogaohjaaja Tanja Wunsch.

Päivän ohjelma:

- parisuhteen onnistumisen avaimet: alustus ja keskustelua

- tunteet parisuhteessa: alustus ja toiminnallisia tunneharjoituksia

- kehollisia läheisyysharjoituksia

- rentoutus- ja mindfulnessharjoitus

Tarjolla teetä ja pientä purtavaa (mm. pähkinöitä). Voitte ottaa omia eväitä mukaan.

Ilmoittautuminen ja hinta: hyvinvointiverso@gmail.com

80 €/pari (mukaan mahtuu viisi paria)

Ohjaajat: Maritta Nikkinen (psykoterapeutti) ja Tanja Wundch (joogaohjaaja)

Sointukylpy

29.3.2019 18.00-19.30 Sointukylvyssä teemme alkuun chakrameditaation, jossa keskitymme astraalikehomme seitsemään päächakraan. Mielen rentoutumisen ja chakrameditaation jälkeen matkaamme Tiibetiläisten äänimaljojen maailmaan. Äänimaljan lempeä ääni soi pitkään ja sen sointu rauhoittaa mieltä. Ääni resonoi myös solutasolla rentouttaen, tasoittaen chakroja ja sointukylpy tuo kokonaisvaltaisen harmonian ja seesteisen olon koko kehoon.

Ohjaaja: Tanja Wunsch (joogaopettaja) Yoga Feenix

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan ja varaa lippusi Yoga Feenixin verkkokaupasta.

Ilmoittaudu täällä


Avoin Sydän, Avoin Mieli - Luonnollisen Mielen Tunnistaminen

5-7.4.2019 Open heart meditaatiomestari Kim Katami tulee pitämään harjoitusviikonlopun Avoin Sydän, Avoin Mieli - Luonnollisen Mielen Tunnistaminen.

Viikonloppu on retriitinomainen perjantaista sunnuntaihin. Saamme tilaisuuden rauhoittua, rentoutua ja kokea mielemme avaran tilan kokeneen opettajan johdolla. Tällä kurssilla emme tee monimutkaisia tekniikoita tai kuuntele pitkiä luentoja. Oma kokemus ja harjoittaminen on tärkeintä, ja taitavalla opettajalla on kyky osoittaa mielen juureen, joka on pohjimmiltaan aina sydämellinen ja avoin. Mielen luonnollisen tilan tunnista-minen antaa oivalluksen, että meidän todellista luontoamme ei voi horjuttaa mikään, mitä mielessä tai ympärillämme liikkuu.


Kim Katami on tutkinut ja harjoittanut varhaisesta lapsuudesta eri meditaatiomenetel-miä, mm. hindulaisesta ja buddhalaisista perinteistä. Hän on asunut mm. Japanissa, Intiassa ja Kreikassa, ja viettänyt ennen opettajaksi ryhtymistään 8,5 vuotta meditaatioretriitissä. Tällä hetkellä hän on opettaa pääosin Englannissa ja Irlannissa. Open Heart on aloittanut toimintansa v. 2008. Viikonlopun aikana teemme harjoitusta pääasiassa istuen (joko tuolilla tai tyynyllä), lisäksi teemme rentoutusharjoituksia, kevyttä joogaa ja laulamme sydänta avaavia mantroja.

Hinta: 100-240 eur (oman maksukyvyn mukaan)

Aika: Pe-Su 5.-7.4.2019, Pe klo 17.30 - 19.30, La&Su klo 10-15

Ilmoittautumiset 22.3. mennessä: lamsa.tiia@gmail.com

Open Heart info: www.openheart.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Työpaja: Mitä on traumasensitiivinen jooga?

13.4.2019 Kolmen tunnin mittainen työpaja on tutustumismatka traumasensitiiviseen joogaan. Työpajassa on sekä käytäntöä, että teoriaa.

Työpaja on tarkoitettu niin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, joogaohjaajille, kuin myös asiasta kiinnostuneille. Jos kaipaat työkaluja itsellesi vakauttamaan post-traumaattista stressireaktiota, suosittelemme työpajan sijasta Kokokehon Rauhoittavaa joogaryhmää (seuraava ryhmä alkaa 2.4.2019).

Hinta: 55 € (sis. alv 10%)

Aika: 13.4.2019 klo 10-13

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka liisa.sonkamuotka(a)kokokeho.fi , p.044-5737685 (Psykofyysinen fysioterapeutti, tanssi-liiketerapeutti, joogaohjaaja) 

Smartum-setelit käyvät maksuvälineiksi.

Puheen flow - vaikuttavan ja kestävän äänen työpaja

27.4.2019 Käytätkö ääntäsi päivittäin? Oletko huomannut äänesi väsyvän helposti? Oletko saanut palautetta hiljaisesta äänestä tai epäselvästä puheesta?

Tule Puheen flow -työpajaan innostumaan äänestäsi. Äänessäsi on rajaton ilmaisupotentiaali, kun vaan osaat käyttää sitä oikealla tavalla.

Työpajassa opit: tuottamaan ääntäsi terveesti, hyödyntämään eri äänenlaatuja viestinnässä, lisäämään puheesi selkeyttä ja äänesi sointia, voimistamaan ääntäsi taloudellisesti, huoltamaan ääntäsi erilaisin apuvälinein 

VALMENTAJA: Äänenkäytön ja esiintymisen valmentaja, vokologi ja laulupedagogi  (FM) Liisi Petterson

AIKA: La 27.4. klo 11-14 

HINTA: Early bird 85 € (25.2. asti), jonka jälkeen 110 €

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT


Tunnelukot ja erityisherkkyys

10.5.2019 Parisuhdeasiantuntija ja muutosvalmentaja Marika Rosenborg tulee pitämään kolmen tunnin työpajan  erityisherkille, jotka haluavat pohtia vahvojen tunteiden ja mahdolllisten tunnelukkojen vaikutusta ihmisissuhteissaan.Teemme työpajassa harjoituksia ohjatusti yksin ja pienryhmissä. Lopussa ohjattu rentoutuminen. Varustaudu mukavilla vaatteilla.

AIKA 10.5. klo 17-20

HINTA: 50 euroa

OHJAAJA: Marika Rosenborg.  www.uudenelamanvarit.fi

ILMOITTAUTUMINEN: marika.rosenborg(at)gmail.com

Mukaan otetaan enintään kymmenen, ryhmä vahvistuu viimeistään kaksi viikkoa aiemmin.

Erityisherkkä parisuhdetyöpaja

11.5.2019 HSP -Suomen erityisherkät ry järjestävät työpajan pareille.Työpajassa keskustellaan erityisherkkyydestä, rentoudutaan ja tehdään pari- ja ryhmäharjoituksia.

Työpajaan otetaan kuusi paria ja sen ohjaavat HSP Suomen erityisherkät ry:n hallituksen jäsenet erityistason psykoterapeutti Maritta Nikkinen ja skeematerapeutti Marika Rosenborg.

Aika: Lauantai 11.5. 9.30-14.30

Hinta: jäsenille 40 eur/pari muille 100 eur/pari,

ilmoittautuminen hyvinvointiverso@gmail.com

Ayurvedinen kävelyhieronta

Yksilöaikoja Ayurvediseen kävelyhierontaan (Shaktahieronta)

Ayurvedinen kävelyhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka ottaa huomioon kehon rakenteen ja käy hellästi läpi koko systeemisi. Hieronta tehdään kevyesti jalalla painelemalla ja se muun muassa lievittää kipuja sekä stimuloi lymfaattista järjestelmää.

Hierontahetken kesto on noin 45 minuuttia ja hinta 49 €.

Lisätietoja: https://shakta.fi/shakta-joogakoulun-toimintaa-pajalla/

Varaa aika: niina(a)shakta.fi / p. 040 7387 587

Hieroja on Shaktajoogaopettaja Niina Kuokkanen. Hän on käynyt Shakta Joogakoulun opettajakoulutuksen kolme kertaa ja on syventänyt oppejaan säännöllisesti lyhytkursseilla ja Shaktan joogamatkoilla mm. Latviassa ja Intian Haridwarissa.