RYHMÄT JA TYÖPAJAT

Kehosi ja mielesi hyvinvoinniksi

Shaktajoogan viikkotunnit ja introtunnit

Viikkotunnit

Keskiviikkoisin 10-11.00 Tasapainottava jooga (Tri-dosha) 1h

Sunnuntaisin 18-19.30   Tasapainottava jooga (Tri-dosha) 1,5h

Introtunti

Introtunti on mainio tapa aloittaa shaktajooga. Introtunnilla kuulet kaiken oleellisen shaktajoogan menetelmästä ja saat edellytykset saada parhaat hyödyt joogaharjoituksestasi. Tunnin jälkeen voit osallistua kahden viikon ajan rajoituksetta shaktajoogatunneille. Introtarjous on 29 euroa ja sen voi hyödyntää kerran. Olet lämpimästi tervetullut! 

Seuraavat introtunnit:   ke 18.11 klo 19-20.30  

Ilmoittautuminen Niinalle niina(a)shakta.fi  

Poikkeukset aikatauluihin ilmoitetaan ensisijaisesti Shakta Oulun Whatsapp -ryhmässä. Ryhmään pääset lähettämällä pyynnön ja puhelinnumerosi Niinalle. 

Ohjaaja: Niina Kuokkanen, Shakta Joogakoulun opettajankoulutus Suomessa + Yoga Alliance RYT200 joogaopettajankoulutus Shri Kali Ashramissa Thaimaassa. 

Lisätietoja: niina(a)shakta.fi   p. 040 7387 587   

Nettisivu: Shakta Joogakoulu - Oulu 

Kehoyhteys-ryhmä auttajille

Alkaa 11.1. Ryhmä on tarkoitettu kehollista työtä tekeville ammattilaisille oman kehoyhteyden säilyttämiseksi ja huoltamiseksi. Tapaamiset maanantaisin 11.1. alkaen.

Hinta on 15 kerralle yhteensä 250 € (+10% alv). Ryhmään mahtuu 8 osallistujaa.

Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka 

Lisätiedot Kokokehon sivuilta 

Rauhoittava joogaryhmä (traumasensitiivinen)

13.4. Rauhoittava jooga -ryhmä on 8x kokonaisuus. Ryhmän toteutus ja ohjaaminen on traumasensitiivistä eli se sopii ihmisille, joilla on post-traumaattista oirehdintaa. Ryhmätapaamisilla tehdään lempeitä liikkeitä ja asanoita (=jooga-asentoja), joiden tarkoitus on rakentaa ystävällistä ja kuuntelevaa suhdetta omaan kehoon, samalla vakauttaen kehon stressireaktiota. Joogassa keskitytään suorittamisen sijaan kokemiseen ja tunnusteluun sekä omaa hyvinvointia tukevien valintojen tekemiseen. Tämä ryhmä on tarkoitettu ihmisille, joilla on post-traumaattista stressiä.

Lue lisää Rauhoittava jooga

  • AIKA: Alkaa 13.4. klo 19-20 Tapaamiset tiistaisin 8x.
  • HINTA: 160 € 8x kokonaisuus
  • OHJAAJA: Emma Kursu (psykofyysinen fysioterapeutti, joogaohjaaja)
  • ILMOITTAUTUMINEN emma.kursu(a)kokokeho.fi