RYHMÄT JA TYÖPAJAT

Kehosi ja mielesi hyvinvoinniksi

SYKSY 2019

Eroryhmä - Suomalainen eroseminaari

Verso järjestää eronneille Suomalaisen eroseminaarin. Ryhmässä sinun on mahdollisuus tarkastella päättynyttä suhdetta turvallisesti yhdentoista viikon ajan ammattilaisen ohjauksessa. Olipa erostasi aikaa muutama kuukausi tai vuosia, voi eroryhmä antaa sinulle arvokasta tietoa itsestäsi. Erokriisiin kuuluvat tunteet kohdataan vaihe vaiheelta ja käydään läpi ryhmässä. Tervetuloa itsetuntemusmatkalle!

Aika: Uusi ryhmä alkaa syyskuun alussa. Kokoontumiset sunnuntai-iltapäivisin 3h kerrallaan. Tapaamisia on 11 (yht.33h)

Hinta: Hinta 370 € (ALV 0%)

Tarkempia tietoja alkavasta ryhmästä ja ilmoittautuminen: Marita Nikkinen (psykoterapeutti) hyvinvointiverso(a)gmail.com tai 0500-892536

Auttajien keho-orientoituneesti suuntautunut työnohjausryhmä - TÄYNNÄ

Kokokeho järjestää yhteistyössä traumapsykoterapeutti (ET) Sirpa Kukkosen kanssa traumatisoituneiden asiakkaiden kanssa työskenteleville auttajille kuuden kerran kokemuksellisen työnohjausryhmän.

Tapaamiset 1-2x kuussa syksyllä 2019.

Ohjaajat: Liisa Sonkamuotka ja Sirpa Kukkonen

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Kehoyhteys-ryhmä auttajille

Alkaa 3.9. Kaksi paikkaa jäljellä. Ryhmä on tarkoitettu kehollista työtä tekeville ammattilaisille oman kehoyhteyden säilyttämiseksi ja huoltamiseksi. Tapaamiset tiistaisin yhteensä 15x

Ohjaajat: Liisa Sonkamutoka yhteistyössä Sirpa Kukkosen kanssa

Lue Lisää

Rentouttavaa stressin purkua - kokemuksellinen työpaja

26.9. ja 7.11. Stressi jännittää usein sekä kehoa että mieltä. Myös monet päänsäryt ovat jännitys-pohjaisia ja voivat liittyä stressiin sekä öiseen hampaiden narskutteluun. Stressi voi ylläpitää hermoston ylivireystilaa ja pidentyessään myös luoda kehoon jännitystilan.

Tällä kurssilla pysähdymme ja annamme mahdollisuuden sekä keholle että mielelle rauhoittua ja rentoutua. Rentoutumiseen sukellamme pään, niska-hartiaseudun, selän ja lantion alueen jännitystiloja purkaen itsehoidon myötä. Kehon ja mielen rauhoittumista ja rentoutumista tuemme terapia-apuvälineiden avulla, joilla kehoa kannatellaan, tue-taan ja stimuloidaan. Lisäksi mahdollistamme lihasten ja syvempien sidekudosten jän-nitystilojen rentoutumisen, lempeästi lihaksia painellen ja hieroen terapia-apuvälineitä käyttäen.

Kurssilla tehdään harjoituksia, jotka voivat toimia lihaskireyksiä laukaisevina, side-kudoksia avaavina ja nestekiertoa kiihdyttävinä harjoituksina. Harjoituksien myötä voi mahdollistua sekä kehon rentoutuminen että stressistä vapautuminen. Hermoston tasa-painottuminen ja palautuminen voi tämän kurssin myötä mahdollistua. Apuvälineet ja maton saat lainaksi paikan päältä. Kenkiä et tarvitse ja varusteeksi sopii rento oloasu, jossa sinun on mukava olla.

Kenelle: kaikille, jotka haluavat oppia kotona tai työpäivän lomassa toteutettavia yksinker-taisia tekniikoita, jotka voivat tuottaa helpotusta päänsärkyyn, stressiin, nukahtamisvai-keuksiin ja rentoutumiseen.

Ryhmän koko: 9 henkilöä

Hinta: 35 € / kerta

Milloin: torstaisin 26.9. ja 7.11. klo 19 - 21

Ohjaajana: Milja Horneman (Klassisen kiinalaisen lääketieteen terapeutti, Kehotietoisuusohjaaja, Joogaohjaaja, KTK, KTM)

Ilmoittautuminen Miljalle: 040-5645430 / milja.horneman(a)gmail.com

Shaktajoogan ja ayurvedisen kävelyhieronnan viikonloppukurssi

12.-13.10.2019 Tervetuloa shaktajooga kurssile ja/tai ayurvedisen kävelyhieronnan kurssille helmikuussa. Shaktajoogaopettaja Niina Kuokkanen perehdyttää osallistujat näihin ikivanhoihin menetelmiin. Shaktajooga on tunnettu hellyydestään ja se tuo joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Ayurvedinen kävelyhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka ottaa huomioon kehon rakenteen ja käy hellästi läpi koko systeemisi.

HINTA: 140€ / hlö, 240€ / 2 hlöä (Ilmoittautumiset samaan sähköpostiin. Ilmoitathan molempien osallistujien yhteystiedot!)

Ilmoittautua voit sähköpostitse osoitteeseen niina@shakta.fi . Saat sähköpostiisi maksujen lisätiedot. Maksamalla osallistumismaksun varmistat paikkasi kurssilla. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään neljä. Maksimiosallistujamäärä on 8 hlöä.

Lue lisää kävelyhieronnasta ja shaktajoogasta Shaktan sivuilta ja blogista: shakta.fi/kokonainen-hieronta/

Erityisherkkyys ja ravitsemus (vapaa pääsy)

30.10. HSP - Suomen erityisherkät ry järjestää yhdistyksen jäsenille pohdiskelevan luennon erityisherkän ravitsemuksesta. Luennolla on tilaa myös keskustelulle. Luennoimassa on laillistettu ravitsemusterapeutti Emilia Leinonen. Tarjolla iltatee

AIKA: 30.10.2019 klo 18.00

Ilmoittautumiset: hyvinvointiverso(a)gmail.com tai 0500-892536

HSP - Suomen erityisherkät ry yhdistyksen tarkoituksena on synnynnäistä erityisherkkyyttä koskevan tiedon ja ymmärryksen lisääminen Suomessa. Jäsenmaksu on 25 €/vuosi.

Sointukylpy

8.11.2019 Sointukylvyssä teemme alkuun chakrameditaation, jossa keskitymme astraalikehomme seitsemään päächakraan. Mielen rentoutumisen ja chakrameditaation jälkeen matkaamme Tiibetiläisten äänimaljojen maailmaan. Äänimaljan lempeä ääni soi pitkään ja sen sointu rauhoittaa mieltä. Ääni resonoi myös solutasolla rentouttaen, tasoittaen chakroja ja sointukylpy tuo kokonaisvaltaisen harmonian ja seesteisen olon koko kehoon.

Aika: Perjantai 8.11.2019 klo 18.00-18.45

Ohjaaja: Tanja Wunsch (joogaopettaja) Yoga Feenix

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan ja varaa lippusi Yoga Feenixin verkkokaupasta.

Lämpimästi tervetuloa! Lisätiedot 0400 475101 /Tanja, Yoga Feenix

Ilmoittaudu täällä

Meditaatio-työpaja

9.11.2019 Yoga Feenix järjestää kahden tunnin mittaisen meditaatio-työpajan. Tervetuloa kokemaan mediaatio ja saamaan käytännön vinkkejä kotiharoitteluun.

    Aika: Lauantai 9.11.2019 klo 12-14.00
    Ohjaaja: Tanja Wunsch (joogaopettaja) Yoga Feenix
    Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan ja varaa lippusi Yoga Feenixin verkkokaupasta.

Lämpimästi tervetuloa! Lisätiedot 0400 475101 /Tanja, Yoga Feenix

Ilmoittaudu mukaan täältä

Työpaja: Mitä on traumasensitiivinen jooga?

17.11.2019 Kolmen tunnin mittainen työpaja on tutustumismatka traumasensitiiviseen joogaan. Työpajassa on sekä käytäntöä, että teoriaa.

Työpaja on tarkoitettu niin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, joogaohjaajille, kuin myös asiasta kiinnostuneille. Jos kaipaat työkaluja itsellesi vakauttamaan post-traumaattista stressireaktiota, suosittelemme työpajan sijasta Kokokehon Rauhoittavaa joogaryhmää (seuraava ryhmä alkaa marraskuussa 2019).

AIKA: Su 17.11. klo 12-15

HINTA: 60 € (sis. alv 10%)

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka liisa.sonkamuotka(a)kokokeho.fi p.044-5737685 (Psykofyysinen fysioterapeutti, tanssi-liiketerapeutti, joogaohjaaja)

Varaus on sitova, eikä rahoja palauteta peruutuksen yhteydessä, voit kuitenkin siirtää osallistumisen kaverillesi.

Unelmakartta-työpaja

23.11.2019 Elätkö unelmiesi elämää? Millaisia asioita toivoisit arkeesi ja millaisista asioista unelmoit? Anna unelmillesi siivet ja osallistu Yoga Feenixin unelmakartta työpajaan! Työpajassa meditoimme ja työstämme tulevaisuuden unelmia luovuutta ja mielikuvitusta käyttäen. Unelmakartta kartoittaa unelmiasi ja valmiiksi tehtyä unelmakarttaa voit käyttää työkaluna elämässäsi unelmiesi saavuttamiseen. Teetarjoilu ja pientä naposteltavaa. Voit ottaa omat sakset mukaan!

AIKA: Lauantaina 23.11.2019 klo 12-14.

HINTA: 30 €

OHJAAJA: Tanja Wunsch, Yoga Feenix .

Lämpimästi tervetuloa! Lisätiedot 0400 475101 /Tanja, Yoga Feenix

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLTÄ.

Tunnelukot -työpaja

29.11.2019 Skeematerapeutti ja tietokirjailija Marika Rosenborg pitää  työpajan aiheesta tunnelukot. Ryhmään otetaan enintään 16 henkilöä.

AIKA 29.11. klo 17-20

OHJAAJA: Marika Rosenborg. www.uudenelamanvarit.fi

ILMOITTAUTUMINEN: marika.rosenborg(at)gmail.com


Kun ostat lippusi syyskuun loppuun mennessä saat sen 50 euron hintaan, tämän jälkeen tehdyt varaukset 60 euroa. Varaus on sitova, eikä rahoja palauteta peruutuksen yhteydessä, voit kuitenkin siirtää osallistumisen kaverillesi.

Luento erityisherkkyydestä - Vapaa pääsy!

30.11.2019 HSP -Suomen erityisherkät ry järjestävät luennon Pajalla "Erityisherkkyys, vuorovaikutus ja tunteet". Luennolla on mahdollisuus myös keskusteluun. 

Tapahtuman ohjaavat HSP Suomen erityisherkät ry:n hallituksen jäsenet erityistason psykoterapeutti Maritta Nikkinen ja skeematerapeutti Marika Rosenborg.

Aika: Lauantai 30.11. 12-14

Ilmoittautuminen: hyvinvointiverso(a)gmail.com

Rauhoittava jooga (traumasensitiivinen)

Alkaa 17.11.2019, yhteensä 8 kertaa.
Ryhmä sopii ihmisille, joilla on stressiä, uupumusta, post-traumaattista stressiä tai vaikeuksia rentoutua. 

Ohjaajana: Liisa Sonkamuotka 

Lue lisää

Jooga satsang - keskusteluilta (vapaa pääsy)

13.12.2019 Joogasatsang - keskusteluiltaan on vapaa pääsy. Satsangiin kokoonnutaan keskustelemaan yhdessä eri aiheista. Keskustelua alustamassa Shakta Joogakoulu - Oulun opettajia. Alustuksen jälkeen keskustelu saa soljua vapaasti niin kauan kuin juttua riittää. Tämän illan aihe tarkentuu myöhemmin. Tapahtuma sopii niin kokeneille joogeille kuin joogaa ennalta tuntemattomillekin. Tervetuloa!

AIKA: 13.12. klo 18-19. (Paikalle voi saapua 17.45 alkaen)

TAPAHTUMAAN ON VAPAA PÄÄSY

LISÄTIETOJA: Niina Kuokkanen niina(a)shakta.fi

Joulukuun jooga

11.12.2019 Pimeän ajan jooga klo 11-12

15.12.2019 Pimeän ajan jooga klo 18-19.30

18.12.2019 Pimeän ajan jooga klo 10-11

20.12.2019 Kynttiläjooga klo 17.30

OHJAAJA: Niina Kuokkanen, Shaktajopga opettaja

Lisätiedot ja ilmoittautuminen niina(a)shakta.fi