RYHMÄT JA TYÖPAJAT

Kehosi ja mielesi hyvinvoinniksi

SYKSY 2019

Työpaja: Mitä on traumasensitiivinen jooga?

3.8.2019 Kolmen tunnin mittainen työpaja on tutustumismatka traumasensitiiviseen joogaan. Työpajassa on sekä käytäntöä, että teoriaa.

Työpaja on tarkoitettu niin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, joogaohjaajille, kuin myös asiasta kiinnostuneille. Jos kaipaat työkaluja itsellesi vakauttamaan post-traumaattista stressireaktiota, suosittelemme työpajan sijasta Kokokehon Rauhoittavaa joogaryhmää (seuraava ryhmä alkaa marraskuussa 2019).

AIKA: La 3.8. klo 9.30-12.30

HINTA: 60 € (sis. alv 10%) 

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka liisa.sonkamuotka(a)kokokeho.fi p.044-5737685 (Psykofyysinen fysioterapeutti, tanssi-liiketerapeutti, joogaohjaaja)

Mikäli haluat maksaa ryhmän Smartum-seteleillä, ota yhteys Liisaan.

Eroryhmä - Suomalainen eroseminaari

Verso järjestää eronneille Suomalaisen eroseminaarin. Ryhmässä sinun on mahdollisuus tarkastella päättynyttä suhdetta turvallisesti yhdentoista viikon ajan ammattilaisen ohjauksessa. Olipa erostasi aikaa muutama kuukausi tai vuosia, voi eroryhmä antaa sinulle arvokasta tietoa itsestäsi. Erokriisiin kuuluvat tunteet kohdataan vaihe vaiheelta ja käydään läpi ryhmässä. Tervetuloa itsetuntemusmatkalle!

Aika: Uusi ryhmä alkaa syyskuussa. Kokoontumiset sunnuntai-iltapäivisin 3h kerrallaan. Tapaamisia on 11 (yht.33h)

Hinta: Hinta 370 € (ALV 0%)

Tarkempia tietoja alkavasta ryhmästä ja ilmoittautuminen: Marita Nikkinen (psykoterapeutti) hyvinvointiverso(a)gmail.com tai 0500-892536

Auttajien keho-orientoituneesti suuntautunut työnohjausryhmä

Kokokeho järjestää yhteistyössä traumapsykoterapeutti (ET) Sirpa Kukkosen kanssa traumatisoituneiden asiakkaiden kanssa työskenteleville auttajille kuuden kerran kokemuksellisen työnohjausryhmän.

Tapaamiset 1-2x kuussa syksyllä 2019.

Ohjaajat: Liisa Sonkamuotka ja Sirpa Kukkonen

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Puheen flow

14.9.2019 Väsyykö äänesi helposti? Oletko saanut palautetta hiljaisesta äänestä tai epäselvästä puheesta? Tule Puheen flow -työpajaan innostumaan äänestäsi. Äänessäsi on huomattavan paljon ilmaisupotentiaalia, kun vaan osaat käyttää sitä oikealla tavalla. Olen auttanut tuhansia ihmisiä käyttämään ääntään rennommin, vaikuttavammin ja kestävämmin, ja Puheen flow -työpajassa pääset oman äänenkäyttösi kehittämisessä hyvään alkuun.

Lue työpajasta lisää: https://puheenflow.gr8.com

AIKA: 14.9. klo 11-15

HINTA: Early bird  90 €, voimassa pe 16.8. asti! (Normaalihinta 120 €)

OHJAAJA: Liisi Pettersson (FM) äänenkäytön ja esiintymisen valmentaja, vokologi ja laulupedagogi .

Shaktajooga satsang - vapaa pääsy

27.9.2019 Shaktajooga Satsang on keskustelutilaisuus. Shaktajooga opettaja Niina Kuokkanen alustaa aiheen "Mitä on traditionaalinen jooga?", jonka jälkeen ilta jatkuu keskustelun merkeissä. 

AIKA: 27.9. klo 18-19. (Paikalle voi saapua 17.45 alkaen)

TAPAHTUMAAN ON VAPAA PÄÄSY

LISÄTIETOJA: Niina Kuokkanen niina(a)shakta.fi

Herkkyys voimavaraksi - vapaudu kuormittavasta stressistä

28.9.2019 Työpaja herkille, jotka haluavat konkreettisia työkaluja stressikuormansa purkamiseen.

Koska herkkä ihminen aistii vahvasti, hän voi helposti ylistimuloitua ja stressaantua. Stressikuormaa lisäävät arkisen informaatiotulvan lisäksi menneisyyden ikävät kokemukset. Ajan saatossa on voinut syntyä myös kielteisiä uskomuksia omaan itseen liittyen. 

Työpajassa

  • käymme lyhyesti läpi stressin syntymekanismeja
  • teemme paljon käytännön harjoitteita. Opit kaksi stressinpurkutekniikkaa: EFT (Emotion Freedom Techniques) ja The Healing Code
  • opit käyttämään kahta tekniikkaa, joiden avulla purat stressiä kehostasi. Nämä tekniikat ovat käytössäsi myös työpajan jälkeen.

AIKA:lauantaina 28.9. klo 12-15

HINTA: 60 €

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 13.9., jolloin ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi ja kurssin toteutuminen vahvistuu. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista laskutetaan 75% työpajan hinnasta.Lisätietoa kurssin sisällöstä ja maksusta:Henna Haapala

henna(a)hennahaapala.fi
p. 0445104943

Shaktajoogan ja ayurvedisen kävelyhieronnan viikonloppukurssi

12.-13.10.2019 Tervetuloa shaktajooga kurssile ja/tai ayurvedisen kävelyhieronnan kurssille helmikuussa. Shaktajoogaopettaja Niina Kuokkanen perehdyttää osallistujat näihin ikivanhoihin menetelmiin. Shaktajooga on tunnettu hellyydestään ja se tuo joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Ayurvedinen kävelyhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka ottaa huomioon kehon rakenteen ja käy hellästi läpi koko systeemisi.

HINTA: 140€ / hlö, 240€ / 2 hlöä (Ilmoittautumiset samaan sähköpostiin. Ilmoitathan molempien osallistujien yhteystiedot!)

Ilmoittautua voit sähköpostitse osoitteeseen niina@shakta.fi . Saat sähköpostiisi maksujen lisätiedot. Maksamalla osallistumismaksun varmistat paikkasi kurssilla. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään neljä. Maksimiosallistujamäärä on 8 hlöä.

Lue lisää kävelyhieronnasta ja shaktajoogasta Shaktan sivuilta ja blogista: shakta.fi/kokonainen-hieronta/

Sointukylpy

8.11.2019 18.00-18.45 Sointukylvyssä teemme alkuun chakrameditaation, jossa keskitymme astraalikehomme seitsemään päächakraan. Mielen rentoutumisen ja chakrameditaation jälkeen matkaamme Tiibetiläisten äänimaljojen maailmaan. Äänimaljan lempeä ääni soi pitkään ja sen sointu rauhoittaa mieltä. Ääni resonoi myös solutasolla rentouttaen, tasoittaen chakroja ja sointukylpy tuo kokonaisvaltaisen harmonian ja seesteisen olon koko kehoon.

Ohjaaja: Tanja Wunsch (joogaopettaja) Yoga Feenix

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan ja varaa lippusi Yoga Feenixin verkkokaupasta.


Lämpimästi tervetuloa!
Lisätiedot 0400 475101 /Tanja, Yoga Feenix

Ilmoittaudu täällä

Meditaatio-työpaja

9.11.2019 Yoga Feenix järjestää kahden tunnin mittaisen meditaatio-työpajan. Tervetuloa kokemaan mediaatio ja saamaan käytännön vinkkejä kotiharoitteluun.

    Ohjaaja: Tanja Wunsch (joogaopettaja) Yoga Feenix
    Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan ja varaa lippusi Yoga Feenixin verkkokaupasta.

Lämpimästi tervetuloa! Lisätiedot 0400 475101 /Tanja, Yoga Feenix

Ilmoittaudu mukaan täältä

Shaktajooga satsang - vapaa pääsy

22.10.2019 Shaktajooga Satsang on keskustelutilaisuus. Shaktajooga opettaja Niina Kuokkanen alustaa aiheen (joka tarkennetaan syksyllä 2019), jonka jälkeen ilta jatkuu keskustelun merkeissä.

AIKA: 22.10. klo 18-19. (Paikalle voi saapua 17.45 alkaen)

TAPAHTUMAAN ON VAPAA PÄÄSY

LISÄTIETOJA: Niina Kuokkanen niina(a)shakta.fi

Unelmakartta-työpaja

23.11.2019 Elätkö unelmiesi elämää? Millaisia asioita toivoisit arkeesi ja millaisista asioista unelmoit? Anna unelmillesi siivet ja osallistu Yoga Feenixin unelmakartta työpajaan! Työpajassa meditoimme ja työstämme tulevaisuuden unelmia luovuutta ja mielikuvitusta käyttäen. Unelmakartta kartoittaa unelmiasi ja valmiiksi tehtyä unelmakarttaa voit käyttää työkaluna elämässäsi unelmiesi saavuttamiseen. Teetarjoilu ja pientä naposteltavaa. Voit ottaa omat sakset mukaan!

AIKA: 23.11.2019 klo 12-14.

HINTA: 30 €

OHJAAJA: Tanja Wunsch, Yoga Feenix .

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLTÄ.

Työpaja erityisherkille

29.11.2019 Parisuhdeasiantuntija ja muutosvalmentaja Marika Rosenborg tulee pitämään kolmen tunnin työpajan  erityisherkille. Aihe varmistuu kesän aikana.

AIKA 29.11. klo 17-19.30

OHJAAJA: Marika Rosenborg.  www.uudenelamanvarit.fi

ILMOITTAUTUMINEN: marika.rosenborg(at)gmail.com

Luento erityisherkille

30.11.2019 HSP -Suomen erityisherkät ry järjestävät luennon Pajalla, jossa mahdollisuus myös keskusteluun. Aihe tarkentuu myöhemmin.

Tapahtuman ohjaavat HSP Suomen erityisherkät ry:n hallituksen jäsenet erityistason psykoterapeutti Maritta Nikkinen ja skeematerapeutti Marika Rosenborg.

Aika: Lauantai 30.11. 12-14

Ilmoittautuminen: hyvinvointiverso(a)gmail.com

RAUHOITTAVA JOOGA (traumasensitiivinen)

Alkaa marraskuussa 2019
Ryhmä sopii ihmisille, joilla on stressiä, uupumusta, post-traumaattista stressiä tai vaikeuksia rentoutua. 

Ohjaajana Liisa Sonkamuotka 

Lue lisää

Joulukuun jooga

11.12.2019 Pimeän ajan jooga klo 11-12

15.12.2019 Pimeän ajan jooga klo 18-19.30

18.12.2019 Pimeän ajan jooga klo 10-11

20.12.2019 Kynttiläjooga klo 17.30

OHJAAJA: Niina Kuokkanen, Shaktajopga opettaja

Lisätiedot ja ilmoittautuminen niina(a)shakta.fi

Ayurvedinen kävelyhieronta

Yksilöaikoja Ayurvediseen kävelyhierontaan (Shaktahieronta)

Ayurvedinen kävelyhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka ottaa huomioon kehon rakenteen ja käy hellästi läpi koko systeemisi. Hieronta tehdään kevyesti jalalla painelemalla ja se muun muassa lievittää kipuja sekä stimuloi lymfaattista järjestelmää.

Hierontahetken kesto on noin 45 minuuttia ja hinta 49 €.

Lisätietoja: https://shakta.fi/shakta-joogakoulun-toimintaa-pajalla/

Varaa aika: niina(a)shakta.fi / p. 040 7387 587

Hieroja on Shaktajoogaopettaja Niina Kuokkanen. Hän on käynyt Shakta Joogakoulun opettajakoulutuksen kolme kertaa ja on syventänyt oppejaan säännöllisesti lyhytkursseilla ja Shaktan joogamatkoilla mm. Latviassa ja Intian Haridwarissa.