RYHMÄT JA TYÖPAJAT

Kehosi ja mielesi hyvinvoinniksi!

Rauhoittava jooga (traumasensitiivinen)

2.4.2019 alkaen RYHMÄ TÄYNNÄ

Kokokehon Rauhoittava jooga -ryhmä ryhmä sopii erityisesti ihmisille, joilla on post-traumaattista stressiä. Lisäksi ryhmä sopii myös heille, kenellä on stressiä, uupumusta,unettomuutta tai vaikeuksia rentoutua. Tunnilla tehdään sekä ylivireyttä purkavaa harjoitusta, että autonomista hermostoa rauhoittavia asanoita. Ryhmässä käytetään kirjoittamista kokemuksen jäsentäjänä. Ryhmätapaamisten tarkoituksena ei ole jakaa kokemuksia ryhmän kesken.

  • AIKA: Tiistai-iltaisin 19-20, 2.4.2019 alkaen
  • HINTA: 165 € 8x kokonaisuus (Smartum-setelit käyvät maksuvälineiksi.)
  • OHJAAJA: Kokokehon Emma Kursu (fysioterapeutti, joogaopettaja)
  • ILMOITTAUTUMINEN: holvi.com/shop/kokokeho/product/ae0a86452e5070da67237b612449ecd8/
  • Mikäli haluat maksaa ryhmän Smartum-seteleillä, ota yhteys Emmaan.

Lisätietoja: www.kokokeho.fi/palvelut/ryhmapalvelut/rauhoittava-jooga/

Lue lisää traumasensitiivisestä joogasta: www.kokokeho.fi/palvelut/traumasensitiivinenjooga 

Puheen flow - vaikuttavan ja kestävän äänen työpaja

27.4.2019 Käytätkö ääntäsi päivittäin? Oletko huomannut äänesi väsyvän helposti? Oletko saanut palautetta hiljaisesta äänestä tai epäselvästä puheesta?

Tule Puheen flow -työpajaan innostumaan äänestäsi. Äänessäsi on rajaton ilmaisupotentiaali, kun vaan osaat käyttää sitä oikealla tavalla.

Työpajassa opit: tuottamaan ääntäsi terveesti, hyödyntämään eri äänenlaatuja viestinnässä, lisäämään puheesi selkeyttä ja äänesi sointia, voimistamaan ääntäsi taloudellisesti, huoltamaan ääntäsi erilaisin apuvälinein 

VALMENTAJA: Äänenkäytön ja esiintymisen valmentaja, vokologi ja laulupedagogi  (FM) Liisi Petterson

AIKA: La 27.4. klo 11-14 

HINTA: Alennuskoodilla " kokokeho2019 " 85 € (Normaali hinta 110€)

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT


Kevään yinjooga-työpaja - Hengitys

5.5.2019 Kevät on usein sisäisen puhdistumisen, kasvun ja uudistumisen
vuodenaika. Keväällä tuntuu luonnolliselta puhdistaa keho, mieli ja
elinympäristö talven ajan ehkä raskaistakin energioista. Kevään
yinjoogatyöpajan teemana on hengitys. Harjoituksen aikana pysähdymme tutkimaan hengitystä ja hellittämistä jättäen talven taakse ja kurkottaudutaan kohti uusia alkuja. Harjoituksen jälkeen syvennymme keskustellen iltateen äärellä hengitykseen ja sen hyödyntämiseen psykofyysisessä työskentelyssä. Tervetuloa näiden teemojen äärelle kevään yinjoogatyöpajaan. Työpaja sopii niin uusille kuin vanhoille joogan harrastajille sekä psykofyysisestä työskentelystä kiinnostuneille henkilöille ja ammattilaisille.

LUE LISÄÄ

AIKA: su 5.5.2019 klo 18-20
PAIKKA: Kauppurienkatu 31 A, 90100 Oulu
HINTA: 25€
Ohjaajana: Emma Kursu (fysioterapeutti, yinjooga opettaja)

Lisätiedot: emma.kursu(a)kokokeho.fi p. 0405282452


Paikan työpajasta voit varata ja ostaa Kokokeho kauppurienkadun verkkokaupasta:

https://holvi.com/shop/kokokeho/


Mikäli haluat maksaa ryhmän Smartum-seteleillä, ota yhteys Emmaan.

Tunnelukot ja erityisherkkyys

10.5.2019 Parisuhdeasiantuntija ja muutosvalmentaja Marika Rosenborg tulee pitämään kolmen tunnin työpajan  erityisherkille, jotka haluavat pohtia vahvojen tunteiden ja mahdolllisten tunnelukkojen vaikutusta ihmisissuhteissaan.Teemme työpajassa harjoituksia ohjatusti yksin ja pienryhmissä. Lopussa ohjattu rentoutuminen. Varustaudu mukavilla vaatteilla.

AIKA 10.5. klo 17-20

HINTA: 50 euroa

OHJAAJA: Marika Rosenborg.  www.uudenelamanvarit.fi

ILMOITTAUTUMINEN: marika.rosenborg(at)gmail.com

Mukaan otetaan enintään kymmenen, ryhmä vahvistuu viimeistään kaksi viikkoa aiemmin.

Erityisherkkä parisuhdetyöpaja

11.5.2019 HSP -Suomen erityisherkät ry järjestävät työpajan pareille.Työpajassa keskustellaan erityisherkkyydestä, rentoudutaan ja tehdään pari- ja ryhmäharjoituksia.

Työpajaan otetaan kuusi paria ja sen ohjaavat HSP Suomen erityisherkät ry:n hallituksen jäsenet erityistason psykoterapeutti Maritta Nikkinen ja skeematerapeutti Marika Rosenborg.

Aika: Lauantai 11.5. 9.30-14.30

Hinta: jäsenille 40 eur/pari muille 100 eur/pari,

ilmoittautuminen hyvinvointiverso@gmail.com

Lempeää joogaa - kesäkurssi

15.5. -12.6.2019 Pajalla alkaa ihana kesäkurssi, jossa harjoittelemme lempeitä, restoratiivisia joogaliikkeitä sekä opettelemme erilaisia rentoutumismenetelmiä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta tai mindfulness-tekniikoista. Lempeät joogaliikkeet avaavat ja rauhoittavat kehoa ja sopivat aivan kaikille!

Restoratiivisen joogan vaikutukset

  • ehkäisee ja helpottaa stressiä
  • rauhoittaa mieltä
  • auttaa nukahtamisongelmiin
  • laskee verenpainetta
  • tuo kokonaisvaltaista hyvää oloa

Missä ja milloin?

KESKIVIIKKOISIN KLO 18.00 - 19.00. 15.5. -12.6. (Ei viikolla 22). Kurssiin sisältyy yhteensä neljä kertaa. Pajalta löytyy tarvittavat joogamatot, - tiilet ja polsterit, eli Sinun ei tarvitse kuin tulla paikalle. Harjoittelun ajaksi kannattaa pukeutua mukaviin ja joustaviin vaatteisiin. Harjoittelemme pienryhmässä, joten paikkoja on rajoitetusti.

Lämpimästi tervetuloa! Lisätiedot 0400 475101 /Tanja, Yoga Feenix

Ilmoittaudu mukaan täältä

Sointukylpy

17.5.2019 18.00-19.00 Sointukylvyssä teemme alkuun chakrameditaation, jossa keskitymme astraalikehomme seitsemään päächakraan. Mielen rentoutumisen ja chakrameditaation jälkeen matkaamme Tiibetiläisten äänimaljojen maailmaan. Äänimaljan lempeä ääni soi pitkään ja sen sointu rauhoittaa mieltä. Ääni resonoi myös solutasolla rentouttaen, tasoittaen chakroja ja sointukylpy tuo kokonaisvaltaisen harmonian ja seesteisen olon koko kehoon.

Ohjaaja: Tanja Wunsch (joogaopettaja) Yoga Feenix

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan ja varaa lippusi Yoga Feenixin verkkokaupasta.

Ilmoittaudu täällä


Unelmakartta-työpaja

18.5.2019 Elätkö unelmiesi elämää? Millaisia asioita toivoisit arkeesi ja millaisista asioista unelmoit? Anna unelmillesi siivet ja osallistu Yoga Feenixin unelmakartta työpajaan! Työpajassa meditoimme ja työstämme tulevaisuuden unelmia luovuutta ja mielikuvitusta käyttäen. Unelmakartta kartoittaa unelmiasi ja valmiiksi tehtyä unelmakarttaa voit käyttää työkaluna elämässäsi unelmiesi saavuttamiseen. Teetarjoilu ja pientä naposteltavaa. Voit ottaa omat sakset mukaan!

AIKA: 18.5.2019 klo 10.00.-12.30.

HINTA: 30 €

OHJAAJA: Tanja Wunsch, Yoga Feenix .

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLTÄ

Shaktajoogan ja ayurvedisen kävelyhieronnan viikonloppukurssi

18.-19.5.2019 Tervetuloa shaktajooga kurssile ja/tai ayurvedisen kävelyhieronnan kurssille helmikuussa. Shaktajoogaopettaja Niina Kuokkanen perehdyttää osallistujat näihin ikivanhoihin menetelmiin. Shaktajooga on tunnettu hellyydestään ja se tuo joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Ayurvedinen kävelyhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka ottaa huomioon kehon rakenteen ja käy hellästi läpi koko systeemisi.

AIKA: La  klo 14:00-20:00 ja Su klo 10:30-15:30

HINTA: 140€ / hlö,          240€ / 2 hlöä        (Ilmoittautumiset samaan sähköpostiin. Ilmoitathan molempien osallistujien yhteystiedot!)

Ilmoittautua voit sähköpostitse osoitteeseen niina@shakta.fi . Saat sähköpostiisi maksujen lisätiedot. Maksamalla osallistumismaksun varmistat paikkasi kurssilla. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään neljä. Maksimiosallistujamäärä on 8 hlöä.

Lue lisää kävelyhieronnasta ja shaktajoogasta Shaktan sivuilta ja blogista: shakta.fi/kokonainen-hieronta/

Työpaja: Mitä on traumasensitiivinen jooga?

30.5.2019 Kolmen tunnin mittainen työpaja on tutustumismatka traumasensitiiviseen joogaan. Työpajassa on sekä käytäntöä, että teoriaa.

Työpaja on tarkoitettu niin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, joogaohjaajille, kuin myös asiasta kiinnostuneille. Jos kaipaat työkaluja itsellesi vakauttamaan post-traumaattista stressireaktiota, suosittelemme työpajan sijasta Kokokehon Rauhoittavaa joogaryhmää (seuraava ryhmä alkaa syksyllä 2019).

Työpajoja toteutetaan kaksi samanlaista.

Työpaja 1: helatorstai 30.5.2019 klo 9.30-12.30

työpaja 2: helatorstai 30.5.2019 klo 13.30-16.30

Hinta: 55 € (sis. alv 10%) / työpaja

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka liisa.sonkamuotka(a)kokokeho.fi , p.044-5737685 (Psykofyysinen fysioterapeutti, tanssi-liiketerapeutti, joogaohjaaja)

 Mikäli haluat maksaa ryhmän Smartum-seteleillä, ota yhteys Liisaan.

Ayurvedinen kävelyhieronta

Yksilöaikoja Ayurvediseen kävelyhierontaan (Shaktahieronta)

Ayurvedinen kävelyhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka ottaa huomioon kehon rakenteen ja käy hellästi läpi koko systeemisi. Hieronta tehdään kevyesti jalalla painelemalla ja se muun muassa lievittää kipuja sekä stimuloi lymfaattista järjestelmää.

Hierontahetken kesto on noin 45 minuuttia ja hinta 49 €.

Lisätietoja: https://shakta.fi/shakta-joogakoulun-toimintaa-pajalla/

Varaa aika: niina(a)shakta.fi / p. 040 7387 587

Hieroja on Shaktajoogaopettaja Niina Kuokkanen. Hän on käynyt Shakta Joogakoulun opettajakoulutuksen kolme kertaa ja on syventänyt oppejaan säännöllisesti lyhytkursseilla ja Shaktan joogamatkoilla mm. Latviassa ja Intian Haridwarissa.

SYKSY 2019

Auttajien keho-orientoituneesti suuntautunut työnohjausryhmä

Kokokeho järjestää yhteistyössä traumapsykoterapeutti (ET) Sirpa Kukkosen kanssa traumatisoituneiden asiakkaiden kanssa työskenteleville auttajille kuuden kerran kokemuksellisen työnohjausryhmän.

Tapaamiset kerran kuussa syksyllä 2019. Ryhmään mahtuu 4-8 henkilöä. Ryhmässä ei käsitellä asiakas-caseja, vaan keskitytään omakohtaiseen harjoitteluun, kokemiseen ja sanoittaamiseen.

AIKA: keskiviikkoisin 8.30-10.30, 4.9., 18.9., 16.10., 30.10., 27.11., 11.12.

Ohjaajat: Liisa Sonkamuotka ja Sirpa Kukkonen

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

www.kokokeho.fi/palvelut/ryhmapalvelut/auttajien-ryhma/


Eroryhmä - Suomalainen eroseminaari

Verso järjestää eronneille Suomalaisen eroseminaarin. Ryhmässä sinun on mahdollisuus tarkastella päättynyttä suhdetta turvallisesti yhdentoista viikon ajan ammattilaisen ohjauksessa. Olipa erostasi aikaa muutama kuukausi tai vuosia, voi eroryhmä antaa sinulle arvokasta tietoa itsestäsi. Erokriisiin kuuluvat tunteet kohdataan vaihe vaiheelta ja käydään läpi ryhmässä. Tervetuloa itsetuntemusmatkalle!

Aika: Uusi ryhmä alkaa syys-lokakuussa.  Kokoontumiset sunnuntai-iltapäivisin 3h kerrallaan. Tapaamisia on 11 (yht.33h)

Hinta: Hinta 370 € (ALV 0%)

Tarkempia tietoja alkavasta ryhmästä ja ilmoittautuminen: Marita Nikkinen (psykoterapeutti) hyvinvointiverso(a)gmail.com tai 0500-892536